17 Haziran 2012 Pazar

Oturma Grupları

Oturma odalarında sofistike bir tarz yakalamak isteyenler toprak tonlarında oturma grupları ve modern ahşap konsollarla yumuşak renklere sahip berjerleri kullanabilirler.
Oturma odanıza romantik bir hava vermek istiyorsanız oturma gruplarını renkli yastıklarla süsleyebilir odanızda ahşap ağırlıklı dekorasyon ürünleri kullanabilirsiniz.
Beyaz ya da açık tonlara sahip berjerler odanızın havasını yumuşatabilir.
Toprak tonlarındaki oturma grubu kırmızı tonlarında konsol ve açık tonlardaki sehpayla kullanılmış.Sehpanın ahşap ayakları zeminde kullanılan ahşap parke ile uyum sağlamış.
Toprak tonlarındaki oturma grubu ahşap orta sehpayla tamamlanarak doğal bir görünüm elde edilmiş.
Mor oturma grubu renkli yastıklarla desteklenmiş.
Mor ya da toprak tonlarındaki oturma gruplarıyla birlikte kullanılabilecek ahşap yeşil konsol odanızda nostalji ve modern çizgileri birleştirerek uyumlu bir görüntü sağlayacaktır.
Beyaz oturma grubu odanıza ferah ve aydınlık bir görünüm sağlayacaktır.Beyaz oturma grubunuzla birlikte ahşap konsol kullanabilirsiniz.
Berjer ve tekli koltuklar odanızda size ait bir okuma köşesi ya da kahve köşesi yaratmakla kalmayıp odanızı daha geniş ve kullanışlı gösterecektir.
Geometrik desenli yastıkla birleştirilmiş ahşap ayaklı tekli koltuk modern çizgilerin yanı sıra romantik çizgileri de yansıtıyor.
Pembe tekli koltuk ve puf rengi ve rahatlığıyla odanızın en kullanışlı mobilyası olmaya aday.
Beyaz tekli koltuk odanıza nostaljik esintiler taşıyacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder