8 Ağustos 2012 Çarşamba

Pembe Oturma Grupları

Pembenin yansıttığı masumiyet ve simgelediği aşk duygusu kullandığınız mekanda size bu duyguları hissettirmeye devam edecektir. Pembe, bir çok renk ile birlikte kullanılabilecek uyumlu bir renktir. Özellikle beyaz ve krem ile birlikteliği pastel bir görünüme ve sakinleştiren, rahatlatan bir etkiye sahiptir. Ayrıca yeşil, sarı ve yine pembe tonlarında yastıklarla kombinleyebileceğiniz pembe oturma grupları kullandığınız mekanda aydınlık ve hoş bir hava yaratacaktır.

Pembe Beyaz Oturma Grubu
 Pembe ve beyazın uyumlu birlikteliğine örnek olan oturma grubu beyaz yer döşemesi, iç mekan boyası ve duvarlarda beyaz raf üniteleriyle beraber kullanılarak ferah, aydınlık, modern ve aynı zamanda romantik bir mekan yatatılmış.

Pembe Oturma Grubu Renkli Yastıklı
 Yeşil ve sarı pembeyle uyum sağlayan renklerdir. Pembe oturma grubunuzu yeşil ve sarı yastıklarla birlikte kullanarak oturma alanınıza farklı bir hava kazandırabilirsiniz.

Yataş Pembe Oturma Grubu
 Yataş pembe oturma grubu yine pembe tonlarında halı ve yakın tonlardaki iç mekan boyasıyla kullanılarak mekanda pembe rengin dışına çıkılmamış.

Pembe Oturma Grubu Kilim Mobilya
  Klasik görünümü tercih edenler için Kilim mobilyanın pembe oturma grubu desenli yastıkları ve birlikte kullanıldığı klasik aksesuarlarıyla mekana doğal ve klasik bir hava kazandırmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder